FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Öğrenci Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

24. 09. 2019 tarihinde bu yıl fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak Dekanımız Prof. Dr. Öznur ERGEN AKÇİN, Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Tuğba ÖZBUCAK ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail ÖZER ile birinci sınıf öğrencilerimizin akademik danışmanlarının da katıldığı bir oryantasyon programı düzenlenmiştir. Fakültemiz araştırma görevlilerinden Dr. Mustafa DERE tarafından gerçekleştirilen sunumda fakültenin tanıtımı öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmede bulunulmuştur. Dekanımız Prof. Dr. Öznur ERGEN AKÇİN’in öğrencilere hitaben yaptığı konuşmanın ardından  üniversitemizin Uzaktan Eğitim Merkezi, Öğrenci İşleri Daire başkanlığı ile Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanlıklarından yetkili kişilerin yaptıkları detaylı bilgilendirmelerin ardından toplantı dilek ve temennilerle sona ermiştir.

Eklenme Tarihi : 30-09-2019 15:14:05