Doç.Dr. Filiz KURALAY 2017 TÜBİTAK Teşvik Ödülünü kazandı

TÜBİTAK tarafından her yıl verilmekte olan Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri sahiplerini buldu. Fakültemiz Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Filiz KURALAY

“Polimer, nanomalzeme ve nanokompozit modifiye elektrotlar kullanılarak çeşitli analitlerin tayinine yönelik hızlı, duyarlı ve ekonomik elektrokimyasal biyosensörlerin tasarımı, ucuz ve temiz enerji sağlama amacıyla farklı biyoyakıt hücrelerinin hazırlanması, kontrollü ilaç salımında ve analit tayininde sensör amaçlı kullanılabilen nano/mikromotorların sentezlenmesi konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle Teşvik Ödülü kazanmıştır.

Kendisini tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.