ORYANTASYON EĞİTİMİ

Fakültemize  bağlı bölümler (Türk Dili ve Edebiyatı,İngiliz Dili ve Edebiyatı,Sanat Tarihi, Tarih,Sosyoloji ve Matematik)tarafından 27-29 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılan  “ I. Sınıf Öğrencileri için Oryantasyon Seminerleri”nde  I.sınıf öğrencilerine “eğitim ve öğretime ilişkin esaslar, disiplin yönetmeliği, öğrenci değişim programları” hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin soruları yanıtlandı. Öğrencilere Ordu şehri tanıtılarak  gezilecek yerler, sağlık kuruluşları ve şehir içi ulaşım sistemi hakkında bilgiler verildi. Genel bilgilerin ardından Bölüm öğretim üyeleri tanıtılarak bölüm hakkında bilgiler verildi ve öğretim üyeleri ile öğrenciler arasında tanışma faslı gerçekleştirildi.