SANAT VE KÜLTÜR KULÜBÜ ETKİNLİĞİ

06.12.2017 Çarşamba günü Hacettepe Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakkı Acun “Türk Kültürü’nde Taşlar” adlı konferansı vermiştir. Sanat ve Kültür Kulübü olarak öğrencilerimizi değerli bir Sanat hocamız ile tanıştırmak ve engin bilgilerinden faydalanmak amacıyla yapılan bu çalışmada, taşların kültürümüzde ne kadar farklı anlamlara geldiğini ve artık taşlara sadece bir taş gözüyle bakılmaması gerektiği belirtilmiştir.

Hocamızın da dediği gibi; “Farklılıklarımızı farkımız ile göstermeliyiz” ve kültürümüzü sadece buz dağının görünen yüzü ile bilmemeli daha derinlere inmeli ve ayrıntılarda gizli olan güzellikleri görebilmeliyiz.

Sanat ve Kültür Akademik Danışmanı

Yrd. Doç. Dr. Fevziye EKER