Sanat Tarihi Bölüm Etkinliği
Giresun Müzesi Başkanlığında yürütülen Giresun Adası arkeolojik kazı çalışmaları Giresun Üniversitesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr.Gazanfer İltar ev sahipliği ve bilimsel başkanlığında Ordu Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü lisans ve doktora öğrencileri Doç.Dr.Fevziye Eker eşliğinde kazı alanına ziyaret gezisinde bulundu. Doç.Dr. Gazanfer İltar’ın kazı çalışmalarına ilişkin sunumu, adanın tarihi geçmişi ve önemi yönündeki bilgilendirmesi ardından kazı alanları gezildi. Doç.Dr. Fevziye Eker ve Doç. Dr. Gazanfer İltar, öğrencilere arkeolojik kazı çalışmaları ve sit alanlarını kullanma ve koruma yönünde teknik ve uygulama yöntemleri worshop eğitimi şeklinde gerçekleştirildi. Ardından serbest zaman tanınarak toplu yemek etkinliği düzenlendi, öğrenciler adada keşif gezilerinde bulundu.

Eklenme Tarihi : 15-11-2021 14:36:41