FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Fakültemiz Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

 

Fen Edebiyat Fakültesi 2018-2019 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Mezun olan öğrenciler için Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Dekan Yardımclıları Prof. Dr. Tuğba Özbucak, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Özer, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Törende mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Seval Yüksel, “Tedirgin adımlar ve hayallerle geldiğim Ordu Üniversitesinden bugün çok büyük hayaller ve emin adımlarla mezun olmanın mutluluğu içerisindeyim. Öncelikle beni her zaman destekleyip bugünlere gelmemi sağlayan aileme, bilgi ve tecrübeleriyle yolumu aydınlatan saygıdeğer hocalarıma ve başta Rektörümüz olmak üzere Ordu Üniversitesi ailesine teşekkür ederim.” dedi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, “Fakültemizin 6 bölümünden toplamda 480 öğrencimizi mezun etmenin sevincini paylaşmak ve onları gururla uğurlamak için bir aradayız. Değerli öğrencilerimiz, İnanıyoruz ki, yapacağınız işlerde size verdiğimiz çağdaş ve üst düzey bilgilerle, meslek hayatlarınızda da oldukça başarılı olacaksınız. Başarılarınızla Ordu Üniversitesini de yüceltecek ve bizleri onurlandıracaksınız. Değerli aileler, Evlatlarınıza üniversite eğitimleri boyunca verdiğiniz destekten dolayı sizleri kutluyorum. Değerli öğretim elemanlarımıza da çabaları için genç meslektaşlarımız ve aileleri adına şükranlarımı sunuyorum. Genç meslektaşlarımız, Bundan sonraki yolunuzu sadece aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın.  Öğrenmekten asla vazgeçmeyiniz. Sizleri fakültemizden uğurlarken bundan sonraki hayatınızda hepinize üstün başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınızın açık olması dileklerimle saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Yapılan mezuniyet konuşmalarının ardından Fen Edebiyat Fakültesinden derece ile mezun olan öğrencilere plaket verildi. Rektör V. Prof. Dr. Fikri Balta fakülte birincisi Seval Yüksel’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan fakülte ikincisi Furkan Çakıcı’ya, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin fakülte üçüncüsü Emine Çevik’e plaketlerini verdi. Kendi bölümlerinde dereceye giren öğrencilere anı belgesinin verilmesi, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve mezuniyet keplerinin atılmasının ardından öğrenciler ve davetliler fuaye alanında sergilenen anı fotoğraflarını gezdiler.


Eklenme Tarihi : 26-06-2019 15:22:00