Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, Fakültemiz 2019-2020 Akademik Kurul Toplantısı’na katıldı.

Fakültede gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin akademik ve fiziki yapılanma, bilimsel araştırma ve projeler gibi birçok konuda sunum gerçekleştirdi.

Rektör Akdoğan, “Görevi çağdaş bir eğitim öğretim yürütmek, nitelikli insan yetiştirmek ve bilimsel araştırmalar yapmak olan üniversiteler aynı zamanda ülkelerin gelişmesine ve refah düzeyinin artırılmasına katkı sağlayan kurumlardır. Bu amaçların gerçekleşmesinde tüm eğitim birimlerimiz önemli sorumluluklar üstlenmektedir. Temel bilimlerin öğretildiği ve bilim üretilen merkezler olmaları nedeniyle üniversite içindeki yeri ve katkısı büyük olan Fen Edebiyat Fakültemiz de sadece bilimsel çalışmalarıyla değil aynı zamanda eğitim faaliyetleriyle de topluma değerli katkılarda bulunmaktadır. Bu düşüncelerle, gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarından dolayı başta Fen Edebiyat Fakültesi yönetimi olmak üzere tüm akademik ve idari personeline teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Eklenme Tarihi : 02-03-2020 13:26:41