Öğrenci Oryantasyon Programı

3. 10. 2018 tarihinde 2018-2019 eğitim öğretim döneminde fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik bir oryantasyon programı düzenlenmiştir. Fakültemiz araştırma görevlilerinden Dr. Ceren BÖRÇEK KASURKA tarafından gerçekleştirilen sunumda öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmede bulunulmuştur. Dekanımız Prof. Dr. Öznur ERGEN AKÇİN’in öğrencilere hitaben yaptığı konuşmanın ardından Dekan yardımcımız Prof. Dr. Tuğba BAYRAK ÖZBUCAK tarafından da Kalite Güvence Sistemi ve Dış Değerlendirme süreci hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Ayrıca Uzaktan Eğitim Merkezi biriminden Sezer AYDIN tarafından UZEM hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantı dilek ve temennilerle sona ermiştir.

Eklenme Tarihi : 29-11-2018 07:43:06