YÖKAK Dış Değerlendirme Takımının Fakültemiz Ziyareti

Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında 2018 yılında Yükseköğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme sürecinin gerçekleşmesi amacıyla niyet beyanında bulunan Üniversitemizde, Yükseköğretim Kalite Kurulunun görevlendirdiği değerlendirme takımı tarafından 26-28.11.2018 tarihleri arasında Saha Ziyareti gerçekleştirilmiştir. Üniversitemizde sahada çeşitli incelemelerde bulunan takım üyeleri Fen-Edebiyat Fakültesi’nde de inceleme ve değerlendirmede bulunmuşlardır. Takım üyelerinden Prof. Dr. Emrah AKYAR, Prof. Dr. Öznur YILMAZ ve Nazif ELKATMIŞ tarafından fakültemizin dekanlık, akademik ve öğrenci düzeyinde toplantılar gerçekleştirilerek fakültemizin güçlü ve iyileştirmeye açık yönleri belirlenmeye çalışılmıştır. Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülen Ordu Üniversitesi Kurumsal Dış Değerlendirme süreci gerçekleştirilen görüşmeler ve incelemelerin ardından sona ermiştir. Değerlendirme takım üyelerinin Kurumsal Geri Bildirim raporunun en son halini YÖK’ün sayfasına yüklemesiyle Kurumsal Dış Değerlendirme süreci tamamlanmış olacaktır.

Eklenme Tarihi : 09-01-2019 13:43:09